Translation to other languages

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ο Φωτούλης και τα μπουμπουκάκια του

Εκεί που τριγυρνούσα στα blogs και διάβασα διάφορα άρθρα, κάπου πέτυχα την περίπτωση του 56χρονου Φωτούλη (Φώτης Κολιός). Έκανα μια μικρή έρευνα και βρήκα κουφά πράγματα! Ο τύπος αυτός από χρόνια ήταν σε εκπομπές για παιδιά, πήγαινε από πόλη σε πόλη και διοργάνωσε πάρτι κ.τ.λ.. Υπήρχε επίσης και το "σπίτι του Φωτούλη", που το διαφήμιζαν ως το απόλυτο κέντρο για παιδικά πάρτι. Έπειτα έβγαινε στην τηλεόραση σε δικές του εκπομπές και παρακαλούσε τα παιδιά να πάρουν τηλέφωνο ή να του στείλουν μήνυμα. Όσοι ζουν στην Βόρεια Ελλάδα θα τον ξέρουν σίγουρα.


Τι παίχτηκε λοιπόν με αυτόν; Συνελήφθη με την κατηγορία της παιδεραστίας! Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια και 6 μήνες φυλάκισης για ασέλγεια σε 12χρονη κοπέλα πριν από 8 χρόνια. Το παιδί θαύμαζε τον παρουσιαστή και ξεκίνησε να πηγαίνει στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού της Κατερίνης, στο οποίο ετοίμαζε την παιδική του εκπομπή ο «Φωτούλης». Ο 56χρονος άρχισε να έχει στενές επαφές με την ανήλικη, την οποία έκανε βόλτες με το αμάξι του και την καλούσε στο ξενοδοχείο που έμενε και δεν δίστασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, τις οποίες επαναλάμβανε τακτικά.

Η καταγγελία σε βάρος του παρουσιαστή έγινε από τους γονείς της δωδεκάχρονης. Το κοριτσάκι μετά το χωρισμό των γονιών του ζούσε με την γιαγιά του και αποκάλυψε στη μητέρα του την «περιπέτειά» της. Μετά την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης στο αστυνομική τμήμα, ο παρουσιαστής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς στο κινητό της ανήλικης βρέθηκε μήνυμα, με το οποίο ο παρουσιαστής της ζητούσε να συναντηθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εξετάζοντας το κινητό τηλέφωνο του παρουσιαστή, εντόπισαν και μια φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν η «δραστηριότητά» του με το ανήλικο κορίτσι.

«Δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό όταν με ορμούνε τα παιδιά», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν!

Τι απέγινε ο Φωτούλης; Μερικοί υποστηρίζουν ότι βγήκε απ' την φυλακή, ζει κάπου στην Θεσσαλονίκη, μοιράζει χαρτιά σε σχολεία και αποφεύγει τους πάντες. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του μ' ένα σεντόνι. Αυτοκτονία; Δολοφονία;

Τρέμω στην ιδέα ότι τα παιδιά μας μπορεί αυτή τη στιγμή να θαυμάσουν έναν ευγενικό καλοσυνάτο κύριο, με του κόσμου τα αίσχη στο μυαλό του! Γονείς, προστατέψτε τα παιδιά σας. Οι χειρότεροι διάολοι φορούν την προβιά του αγγέλου.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/12/13 12:53 π.μ.

    ζει και βασιλεύει. τον έχω δει στο ΑΠΘ το 2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/18 2:31 μ.μ.

    Εν έτη 2018 τρώει και πίνει μια χαρά σε σουβλατζίδικο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης,χαζεύοντας επίμονα απροκάλυπτα και όλο δέος τα αθώα παιδάκια που περνάνε από μπροστά του κι ας τα κρατάνε οι γονείς τους απ' το χέρι!Με κόκκινο φουτεράκι κ τζινάκι παρακαλώ σαν γυμνασιόπαιδο,δεν είναι τυχαίο άλλωστε το συστηματικό ενδυματολογικό προφίλ των εν λόγω <> -γιατί άνθρωποι ΔΕΝ είναι-και η απορία όλων,γιατί τους αφήνουν ελεύθερους...
    Ο ταπεινός μου νους αδυνατεί να συλλάβει πως ένα τέτοιο ον σωφρονίστηκε ή συνετίστηκε με το ορθό ,το επιτρεπτό το λογικό αυτής της ζωής και ήγγεικεν η στιγμή της επανένταξης του!Αηδία και μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζει και διαμένει στο Ωραιόκαστρο ο 71χρονος πλεον Φωτούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ γράφετε ότι γουστάρετε και όπως γουστάρετε, αρκεί να είστε ευγενικοί και να σέβεστε το blog και τις απόψεις των υπολοίπων. Τόσο απλά :-)