Translation to other languages

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η λογική του παραλόγου


Μερικά πράγματα τα έχω προσέξει από μικρό παιδί και ακόμη με μπερδεύουν. Αν είσαι και εσύ παιδί ή νιώθεις παιδί, έλα μαζί μου. Ζούμε σε έναν παράξενο κόσμο, όπου...

... παίζεις με τα παιχνίδια σου ενώ η γιαγιά κοιμάται, κάνεις λίγη φασαρία και ο μπαμπάς ουρλιάζει με δεκαπλάσια ντεσιμπέλ! Η γιαγιά ξυπνάει και ο μπαμπάς κατηγορεί εσένα!
... σε πιάνουν οι γονείς σου να λες μια κακιά λέξη και σε εξευτελίζουν. Λίγα λεπτά αργότερα στολίζουν με χειρότερες εκφράσεις έναν άσχετο!
... στο σχολείο η δασκάλα βάζει σε όλη τη τάξη τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι και τουμπεκί ψιλοκομμένο. Σήμερα το μάθημα έκθεσης που διδάσκει αφορά τη σημασία της ελευθερίας του λόγου!
... παίζεις με τους φίλους σου σε μια αλάνα και οι γείτονες σας τα χώνουν επειδή φωνάζετε. Ξεχνάνε όμως ότι και εκείνοι ήταν παιδιά και τους τα χώνανε διάφοροι μεγάλοι!
... βλέπεις ένα άγριο θρίλερ και ξενερώνεις. Βλέπεις τις ειδήσεις και σοκάρεσαι!!!
... βλέπεις τους μεγάλους να κάνουν υπερπλούσιες δεξιώσεις με φαγητά και καλά κουστούμια... με θέμα την πείνα στην Αφρική!

Τελικά υπάρχει λογική σε όλα αυτά; Γιατί αν είναι ν' αφήνουμε τα μυαλά μας στα σύνορα μεταξύ "ανώριμου ανήλικου" και "ώριμου ενηλίκου", τότε ξέχνα το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε ότι γουστάρετε και όπως γουστάρετε, αρκεί να είστε ευγενικοί και να σέβεστε το blog και τις απόψεις των υπολοίπων. Τόσο απλά :-)