Translation to other languages

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η Νέα Ελλάδα

 Δεν αναμεταδίδω κείμενα που αρχίσουν ή κλείνουν με "διαδώστε το", αλλά εδώ θα κάνω μια εξαίρεση...

"Σήμερα το πρωί στις 4:00, όπως γίνεται πάντα σε μια κλασική χούντα, τα ΜΑΤ εισέβαλαν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Με αυτή την εισβολή ολοκληρώνεται το πραξικόπημα που ξεκίνησε στη χώρα μας το 2009 από την «Κυβέρνηση» του προδότη Γεωργίου Παπανδρέου, με στόχο το ξεπούλημα της χώρας μας σε Πολυεθνικά Εταιρικά Συμφέροντα.

Από δω και πέρα τα «Τανκς» τους θα είναι οι «Νόμοι» τους και η «ΥΕΝΕΔ» τους θα είναι τα ιδιωτικά κανάλια που θα σερβίρουν την πρόστυχη προπαγάνδα τους.
Η «Μακρόνησος» και η «Γυάρος» θα είναι οι χιλιάδες απολύσεις που θα γίνουν υπό το πρίσμα μιας «Ανώτερης Κοινωνικής Αναγκαιότητας», ενώ τα πάλαι ποτέ «Βασανιστήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ» θα είναι οι δυσβάσταχτοι φόροι, οι κατάργηση της υγείας, της παιδείας, του κοινωνικού κράτους και η μαύρη προοπτική του μέλλοντος της χώρας μας.
Το «Άρτος και τα Θεάματα» πλέον θα είναι το αποχαυνωτικό Facebook και όλων των ειδών γλυκανάλατες σαχλαμάρες που μας παραχωρούν για να παρηγορούμε την κατάθλιψη και την απραξία μας.

«Καλώς ήλθες 1930, καλώς ήλθες Μεσαίωνα...» ήταν τα τελευταία λόγια του Ν. Τσιμπίδα, του τελευταίου παραγωγού της ΕΡΑ μιας Ελλάδας που σήμερα τελειώνει και επίσημα.

Κοινοποιήστε το και διαδώστε το όπου μπορείτε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε ότι γουστάρετε και όπως γουστάρετε, αρκεί να είστε ευγενικοί και να σέβεστε το blog και τις απόψεις των υπολοίπων. Τόσο απλά :-)