Translation to other languages

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Κοσμικό νέφος θα σκορπίσει μαλακίες στη Γη το 2014 και εμείς θα χεστούμε πάνω μας!



Νέες παπαριές για να κράξουμε. Δείτε τι μπαρούφα ανακάλυψα μόλις τώρα. Διαβάστε με δική σας ευθύνη...

Πάλι θα καταστραφεί ο κόσμος…

Ο Δρ ‘Αλμπερτ Σερβίνσκι, ένας αστροφυσικός που εργάζεται στο Κέιμπριτζ και με τη NASA, δήλωσε, ότι  τον Ιούνιο του 2014 το ηλιακό σύστημα θα καταστραφεί από ένα όξινο νέφος.

Ο επιστήμονας είναι βέβαιος ότι αυτή τη στιγμή κινείται προς τον πλανήτη και το καλοκαίρι θα επέλθει η σύγκρουση, συνέπεια της οποίας θα είναι ο θάνατος όλων των έμβιων όντων.

Επιπλέον, ο Σερβίνσκι σημείωσε ότι η ανακάλυψη αυτού του νέφους επιβεβαιώνει «κάποιες αιχμηρές ιδέες της θεωρητικής φυσικής» .

Από τη NASA δήλωσαν, ότι δεν διαθέτουν κανένα στοιχείο περί όξινου νέφους. Διάχυτη είναι όμως η γνώμη, ότι οι ειδικοί αποκρύπτουν σκοπίμως τις κακές ειδήσεις, έτσι ώστε να μην προκληθεί πανικός.

Πηγή: Η Φωνή της Ρωσίας


Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει κάποιο λινκ που να το πατάμε και να πηγαίνουμε κατευθείαν στην "είδηση". "Πηγή: Η Φωνή της Ρωσίας". Χαίρω πολύ! Τι είναι αυτό; Ιστοσελίδα; Εφημερίδα; Περιοδικό; Μήπως είναι η περιβόητη Pravda, που μόνο βλακείες ξέρει να γράφει; Και γιατί δεν έκαναν κάποια σχετική έρευνα, να δουν τι πραγματικά παίζει; Ορίστε φίλοι μου η πραγματική εξήγηση. Ξέρετε Αγγλικά, έτσι δεν είναι;

The chaos cloud is a hoax that originated in a Weekly World News article in September 2005. It was published online at Yahoo! Entertainment News. According to the article, the chaos cloud is a massive object in outer space that "dissolves everything in its path, including comets, asteroids, planets and entire stars", and is due to reach Earth in 2014.

The hoax article generated a large amount of discussion online, as people attempted to discern whether or not it was genuine. Articles on the subject appeared at a diverse range of sites, such as Bad Astronomy, Whirlpool, Free Republic and Overclockers Australia. It has been debunked on Snopes and other urban legends sites.


Η πηγή του κειμένου είναι http://en.wikipedia.org/wiki/Chaos_cloud (ορίστε γατάκια, εγώ τουλάχιστον βάζω και λινκς!) και από εκεί θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Μου κάνει εντύπωση ότι κανένα τηλεσκόπιο δεν εντόπισε το νέφος αυτό όλο αυτόν τον καιρό. Μήπως επειδή δεν υπάρχει καν; Δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν πληρώνομαι για να γράφω τις απόψεις μου. Ωστόσο έκανα έρευνα και βρήκα τι παίζει, με μόλις 5 δευτερόλεπτα αναζήτησης στο Google! 5 γαμημένα κωλοδευτερόλεπτα ρε πούστη μου, γαμώ την τρέλα μου σ' αυτόν τον ταλαίπωρο από εμάς πλανήτη, που ακόμα απορώ πως μας ανέχεται ακόμη!!

Κάτι άλλο που θέλω να σχολιάζω. Ανακάλυψα αυτήν τη μπουρδοείδηση σε μια σελίδα με το όνομα diaforetiko.gr και έχει σλόγκαν "κάνουμε τη διαφορά". ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; Ποια διαφορά κάνετε μωρέ; Ότι κάνουν τόσοι άλλοι κάνετε κι εσείς, αναμετάδοση μπουρδολογείας χωρίς καμία έρευνα. Δεν διαφέρετε καθόλου από κανέναν! Δίνετε τροφή στον κάθε ψυχάκια να το παίζει "επαναστάτης" και "ψαχμένος", τρώγοντας αμάσητη σαν πρόβατο κάθε "ανατρεπτική" παπαριά που βρίσκει, να αναδημοσιεύσει κείμενα του τύπου "Η Κίνα κατέρριψε αεροπλάνο αεροψεκασμού", χωρίς ποτέ του να σκεφτεί έστω και για λίγο μήπως είναι το θύμα του συστήματος που δήθεν πολεμά. Και στο τέλος απειλεί να δείρει όποιον δεν τρώει το παραμύθι των αεροψεκασμών.


Ε ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΙΑ!!!


...
Ο.Κ., ας ηρεμήσω λιγάκι...
...

Καταλαβαίνω ότι ακούγομαι σκληρός, κακοπροαίρετος, κακιασμένος, σκατόψυχος, ξερόλας και σνομπαρία, που νομίζει ότι είναι ο Θεός και έχει το δικαίωμα να κράζει και να κρίνει τους πάντες, όπως ο Sheldon Cooper από τη σειρά The Big Bang Theory. Δεν είναι έτσι. Ξέρω ότι όλοι μας (ανεξαρτήτου απόψεων, εθνικότητας, χρώματος δέρματος κ.λ.π.) είμαστε αδέλφια, αποτελούμενοι από αστρόσκονη και συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη. Είμαστε όλοι μας παιδιά της Γης και τ' Ουρανού. Τα κοινά μας σημεία είναι πολύ περισσότερα και σημαντικότερα απ' τις διαφορές μας. Είμαστε όλοι μας μέλη μιας οικογένειας και έτσι θα έπρεπε να προχωρήσουμε στο μέλλον, με μόνη μας θρησκεία την καλοσύνη. Η βία, ακόμη και η λεκτική, φέρνει βία. Με το να βρίζεις σαν πίθηκας τον συνάνθρωπο σου δεν κερδίζεις τίποτα. Ο καλύτερος τρόπος καταπολέμησης της κάθε μορφής παράνοιας είναι η λογική, τα επιχειρήματα και προπαντός η ευγένεια. Αλλά βρε παιδιά, δεν αντέχω άλλο! Πάντα φροντίζω να είμαι ευγενικός όταν εξηγώ κάτι σε κάποιον, αλλά ώρες ώρες βγαίνω απ' τα ρούχα μου!

Δεν είμαι κακός. Αγανακτισμένος είμαι!

2 σχόλια:

Εδώ γράφετε ότι γουστάρετε και όπως γουστάρετε, αρκεί να είστε ευγενικοί και να σέβεστε το blog και τις απόψεις των υπολοίπων. Τόσο απλά :-)