Translation to other languages

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Διαδώστε το παντού! Φόρος τιμής στα chainmails


Το κειμενάκι αυτό το έγραψα πριν από μερικά χρόνια, αγανακτισμένος από τα ηλίθια chain letters και τους βλαμμένους που τα προωθούν. Προσπάθησα μάλιστα να συμπυκνώσω στοιχεία από διάφορα chain letters, άρα ότι διαβάσετε δεν απέχει και πολύ απ' την πραγματικότητα...

Κύριε/Κυρία

Είμαι ο Μητσάρας, ο διευθυντής της Βρετανικής λοταρίας "Τα κλεφτρόνια". Με μεγάλη μου χαρά σου ανακοινώνω ότι είσαι το νούμερο 1.234.567.890 της κλήρωσης μας και κέρδισες 150.000.000 ευρώ! Για να τα αποκτήσεις πρέπει να συμπληρώσεις τα εξής στοιχεία:

Όνομα
Επίθετο
Υπόθετο
Αντωνυμία
Αγαπημένο ραδιενεργό ισότοπο
Τόπος γέννησης
Ημερομηνία γέννησης
Ημερομηνία λήξης
Κώδικας D.N.A.
Αγαπημένη μάρκα βρακιών
Φύλο
Ύψος
Βάθος
Αγαπημένη ζάντα
Και ασφαλώς τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας, τον κωδικό του ΑΤΜ και το password του e-mail σου

Επίσης σας πληροφορούμε ότι η λοταρία μας είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και θα χαρούμε πολύ αν μας δώσετε 300.000.000 ευρώ για την βελτίωση των οικονομικών μας και την συνέχιση του έργου μας. Σας έχουμε επίσης και καλά νέα, μιας και ένα ποσοστό των χρημάτων θα διατεθούν για την κηδεία Νιγηριανού εφοπλιστή (ο οποίο αφήνει σ' εσάς όλη την περιουσία του και πρέπει να πάτε στη Νιγηρία για να την παραλάβετε) και την εύρεση Ρωσίδας συντρόφου για εσάς. Ο Θεός να σας έχει καλά.

Αν μάλιστα στείλετε το παρών μήνυμα και σε άλλα 40 άτομα μέσα σε 1 ώρα, θα έχετε καλή τύχη για τα επόμενα 3 χρόνια. Ένας που δεν το έστειλε πέθανε! Ένας άλλος που έστειλε έκανε παιδί στα 90 του! Μην αδιαφορήσετε.

Υ.Σ.: Με κάθε εγγραφή, δώρο ένα προϊόν της Herbalife


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε ότι γουστάρετε και όπως γουστάρετε, αρκεί να είστε ευγενικοί και να σέβεστε το blog και τις απόψεις των υπολοίπων. Τόσο απλά :-)