Translation to other languages

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Άγιο Βαλεντίνος τώρα και τ' αφτιά μας κουνιούνται


Μου αρέσει να γίνομαι δικαστής των άλλων και να κατακρίνω τους άπαντες, χωρίς να κοιτάω τη δική μου καμπούρα μου. Σήμερα λοιπόν ως μίζερος που είμαι, θα σχολιάζω την μανία του Άγιου Βαλεντίνου. Ήρθε λοιπόν η μέρα αυτή και κλασσικά γίνεται της τρελής. Αρκουδάκια, καρδούλες, γλυκανάλατα τραγουδάκια, σέξι εσώρουχα, προφυλακτικά με ανοιχτήρι κονσέρβας και γεύση χοιρινό με σέλινο, αφιερώματα, ευχές και κάθε άλλη μπουρδίτσα που γίνεται μόδα της μιας ημέρας. Ναι, μπούρδα! Μ' εκνευρίζει η θεοποίηση της "γιορτής" αυτής, και ακόμη περισσότερο οι λοβοτομημένοι που γιορτάζουν την ημέρα αυτή και μόνο. Άνθρωποι που περιμένουν μια συγκεκριμένη μέρα για να τιμήσουν και να αναζωπυρώσουν τον έρωτα τους, ο οποίος στο μεταξύ είναι έτσι κι αλλιώς ποιο τραγικά βυθισμένος και απ' τον Τιτανικό, θα έπρεπε να βαφτούν μπλε και να πέσουν στη θάλασσα. Όχι άλλη υποκρισία γαμώτο μου!!!

Νομίζετε ότι τελειώσαμε; Όχι βέβαια! Μη ξεχνάμε μερικούς σκοταδόψυχους, που έχουν κηρύξει πόλεμο στην αγάπη και θέλουν τους πάντες δυστυχισμένους. Σαν τα μούτρα τους δηλαδή, μιζέρια και κατάθλιψη. Και φυσικά δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν την μανία να ψάχνουν τον οικουμενικά τέλειο έρωτα (άσχετα αν δεν υπάρχει) και μάλιστα μέσα σε περιοδικά, εκπομπές και ιστοσελίδες. Προβατάκια του κάθε άσχετου δηλαδή. Και μη ξεχνάμε μερικούς "προχωρημένους" που με την επική και βαθυστόχαστη φιλοσοφία "κάθε μέρα μακαρόνια;" κάνουν ότι γουστάρουν, παίζουν με τα συναισθήματα των συνανθρώπων τους και μετά τους πετάνε σαν στημένη λεμονόκουπα. Κλασσικοί παρτάκιδες που εξισώσουν ένα όμορφο συναίσθημα... μ' ένα πιάτο φαΐ. Και κλείνουμε με τους "κριτές των πάντων" που όχι μόνο νομίζουν ότι ξέρουν πως θα έπρεπε να αγαπάνε οι ερωτευμένοι, αλλά μας σπάνε και τα νεύρα με το να μας επισυνάπτουν οτιδήποτε θεωρούν "ελαττωματικό" σ' εμάς. "Δεν αγαπάτε σωστά γιατί μπλα μπλα μπλα, ενώ θα έπρεπε να αγαπάτε αλλιώς δηλαδή μπλα μπλα μπλα", με ύφος 100 καρδιναλίων να προσβάλει την νοημοσύνη μας.

Κολοκύθια τούμπανα! Εγώ προσωπικά γουστάρω αγνή, πραγματική, ειλικρινή αγάπη. Η αγάπη είναι ελευθερία και η ελευθερία είναι αγάπη. Όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γράφετε ότι γουστάρετε και όπως γουστάρετε, αρκεί να είστε ευγενικοί και να σέβεστε το blog και τις απόψεις των υπολοίπων. Τόσο απλά :-)